Inomhusskor adidas Crazyflight 5

Inomhusskor adidas Crazyflight 5

Börjar på: 1 776,18 kr

1 651,84 kr

-7%
indoor adidas Crazyflight 5 adidasFörbättra din volleybollprestanda med skor designade av det pålitliga varumärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 776,18 kr

1 651,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Inomhusskor adidas Crazyflight 5

indoor adidas Crazyflight 5 tousball skorna är det perfekta valet för volleybollspelare som vill ha prestanda på toppnivå. adidas Dessa skor tillverkas av det välkända varumärket och är utformade för att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort, stöd och stabilitet på planen.

adidas Crazyflight 5 Varumärket är känt för sina högkvalitativa produkter, och skorna är inget undantag. Med en ovandel i ventilerande mesh och en mellansula i lättviktsskum ger skorna en perfekt passform och optimal dämpning för en lätt och snabb känsla i varje rörelse.

ball Crazyflight 5adidas Stabilitet är viktigt för alla volleybollspelare - och 's skor är utformade för att ge maximalt stöd. Yttersulan i adiWEAR-gummi ger ett exceptionellt grepp på inomhusunderlag, medan TORSION SYSTEM-tekniken ger extra stöd för snabba, explosiva rörelser i sidled.

Crazyflight 5 tousballOavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare är skorna utformade för att möta behoven hos volleybollspelare. Med sin eleganta design och högkvalitativa konstruktion är dessa skor perfekta för att förbättra din prestanda på banan samtidigt som du håller dig i framkant av mode.

adidas empreinte Som ett varumärke som är engagerat i hållbar utveckling strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunnet material vid tillverkningen av sina produkter. Crazyflight 5 När du köper skor väljer du inte bara en kvalitetsprodukt, utan du gör också något för miljön.

indoor adidas Crazyflight 5ball Kort sagt, skor är ett måste för alla volleybollentusiaster- . Med sin oöverträffade komfort, stöd och stabilitet är dessa skor utformade för att hjälpa dig att nå din bästa nivå på planen. Crazyflight 5adidas Så vänta inte längre, skaffa dina skor från och dominera planen som aldrig förr!

Mer information

Varumärke adidas
Tillverkarens SKU ACI-IE0545
Färg ftwwht
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Crazyflight
Antal per produkt 1