Knäskydd Errea tokio evolution

Knäskydd Errea tokio evolution

Börjar på: 542,25 kr

279,05 kr

-49%
Dessa funktionella knäskydd för volleyboll i komprimerande tyg har förstärkta knäskålar för maximalt skydd och utmärkt stöd.
Storleksguide

Börjar på: 542,25 kr

279,05 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Knäskydd Errea tokio evolution

- Structure gul väv- fukttransporterande- lätt kompression- avancerad skyddsnivå i knäskålspositionen- 3D-cirkelstickningsteknik
Tokyo Evolution Volley Knee Pads Errea
Behöver du ett par knäskydd för volleyboll? Tokyo Evolution Errea är något för dig!
Dessa knäskydd är perfekta för tävling och träning och är speciellt utformade för att skydda dina knän på ett helt säkert sätt. En del människor ser knäskydd för volleyboll som ett extra tillbehör, nästan som en "kosmetisk produkt", men du måste veta att de faktiskt är en mycket viktig produkt för alla som spelar volleyboll.
Under en match kastar sig idrottarna ofta i golvet för att försvara sig, eller så faller de eller halkar under träningen för att foten inte är korrekt placerad under ett hopp.
Det är just därför som knäskydd för volleyboll har gått från att vara en enkel accessoar till att bli en verklig säkerhetsaccessoar, som är nödvändig för att skydda knäna och förebygga ledproblem, stukningar och frakturer.
Det är just därför vi anser att knäskydd är nödvändiga i alla sporter där man på ett eller annat sätt kan hamna på marken, t.ex. volleyboll.
Tokyo Evolution Errea knäskydd skyddar inte bara din kropp, de är också extremt slitstarka och robusta och garanterar optimal rörlighet i benen.
Sammantaget är de det perfekta tillbehöret för att du ska kunna spela säkert och skyddat i alla situationer.

Mer information

Varumärke Errea
Tillverkarens SKU FA2M0Z
Färg Nej
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Nej

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)