Shorts för barn Jordan Air Jordan Hbr

Shorts för barn Jordan Air Jordan Hbr

Börjar på: 367,28 kr

326,39 kr

-11%
Upptäck vår barnkollektion med shorts Jordan Hbr Air Jordan, framtagen av det kända varumärket Jordan för passionerade unga spelare.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 367,28 kr

326,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för barn Jordan Air Jordan Hbr

Upptäck den ojämförliga komforten och stilen hos shorts för barn Jordan Air Jordan Hbr. Shortsen tillverkas av det kända märket Jordan och är speciellt framtagna för unga idrottare. Med en design inspirerad av den ikoniska Air Jordan är dessa shorts både trendiga och funktionella.

Barnshortsen Jordan Air Jordan Hbr är perfekta för unga idrottare på tous nivåer. Oavsett om du tränar på planen, leker med kompisar eller bara kopplar av är dessa shorts din perfekta allierade. Med sin bekväma skärning och lätta tyg ger de massor av rörelsefrihet så att ditt barn kan ge allt utan att vara i vägen.

Förutom att vara praktiska är Jordan Air Jordan Hbr barnshorts också mycket snygga. Med sin Jordan -logotyp broderad på benet och kontrasterande detaljer ger de en touch av stil till alla outfits. Oavsett om det gäller skolan, utekvällar eller sport, kommer dessa shorts att vara ett måste i ditt barns garderob.

Shortsen är tillverkade av kvalitetsmaterial och är slitstarka och hållbara. De kan tvättas i maskin utan att förlora sin form eller färg. Tack vare det välkända varumärket kan du dessutom vara säker på att shortsen kommer att vara i gott skick under en lång tid framöver.

Jordan Air Jordan Hbr barnshorts finns i storlekarna junior för att passa tous. Oavsett hur gammalt ditt barn är kommer det att kunna njuta av dessa bekväma och trendiga shorts. Så vänta inte längre, ge ditt barn det allra bästa inom sportkläder med Jordan Air Jordan Hbr barnshorts.

Mer information

Varumärke Jordan
Tillverkarens SKU 957115-023
Färg svart/röd
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior