Om oss?

Välkommen till Direct-Volley, din föredragna destination för alla volleybollentusiaster och fans av denna otroliga sport. Som en del av Spacefoot-gruppen, en ledande aktör inom e-handel för sport, har vår resa börjat med en stark passion för volleyboll och har utvecklats för att erbjuda en enastående upplevelse för alla som älskar spelet.

Historien om Direct-Volley började ta fart 2014 tack vare vår kärlek för spänningen och energin i volleyboll. Denna passion har förvandlats till en komplett samling av högkvalitativa utrustningar, från inomhusskor till autentiska tröjor och väsentliga tillbehör. Idag är vi stolta över att presentera vår specialiserade katalog som täcker ett stort utbud av volleybollutrustning med en absolut hängivenhet till kvalitet och kundnöjdhet.

Vårt 5000 kvadratmeter stora lager, strategiskt beläget i Montlouis-sur-Loire (37), spelar en central roll i vår verksamhet och rymmer över 500 000 produkter från över 5 000 välkända varumärken, noggrant lagrade och skickade till alla regioner i Europa. Vårt huvudkontor i Levallois-Perret huserar ett erfaret team av engagerade experter, vars enda mål är att ständigt förbättra din online-shoppingupplevelse genom att erbjuda enastående volleybollutrustning för att förbättra din prestation på planen.

Våra värderingar, djupt rotade i vårt företag, styr vår resa. Ambition är vår motivation, som driver våra ansträngningar för att erbjuda det bästa till våra kunder, samtidigt som vi uppmuntrar teamkänsla för att garantera en högkvalitativ upplevelse. Vår framgång stärker bara vårt åtagande att ständigt innovera och utöka gränserna för e-handel, med ett ständigt fokus på att erbjuda en optimal shoppingupplevelse.

Framtiden för Direct-Volley ser lovande ut. Vi har modiga ambitioner för en internationell expansion som kommer att täcka över 20 länder runtom i världen. Vårt mål är att revolutionera online-shopping genom ständigt att utmana gränserna för att erbjuda ett oöverträffat utbud av utrustning och produkter för volleyboll.

Här på Direct-Volley är vår mission enkel: att ge dig den ultimata utrustningen för att optimera din prestation på planen, samtidigt som du sparar tid och pengar. Oavsett om du vill ha kvalitativa volleybollskor, officiella tröjor eller nödvändiga tillbehör, har vi allt du behöver för att uttrycka din passion för denna spännande sport.

Vänta inte längre! Gå med i Direct-Volley-universum inom Spacefoot-galaxen och upplev en ny standard av excellens inom volleybollens värld.