Nya utgåvor från volleyboll

I den här kategorin hittar du ett brett urval av de senaste volleybollprodukterna! Oavsett om du letar efter skor, bollar, skyddsutrustning eller kläder, hittar du allt du behöver för att utöva din sport. Errea Mizuno , Craft och många andraautres varumärken väntar på dig på Direct-Volley. Du kan köpa de senaste träningsbollarna eller helt enkelt gå till lifestyle för att leva din passion varje dag. Tveka inte längre och köp de nya volleybollarna.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nya produkter för volleyboll

På Direct-Volley är vi angelägna om att ge dig det senaste inom volleybollutrustning! Skor, kläder, skydd, bollar,... Upptäck vårt urval av nya produkter!

Nya volleybollskor

AsicsDe nya volleybollskorna, Mizuno, Nike, adidas och dussintals avautres varumärken finns i avsnittet med nya produkter! För att nå en spelnivå som är värdig de bästa, använd skorna från professionella volleybollspelare: Jean Patry (Asics), Earvin Ngapeth (adidas), Jenia Grebennikov (Nike), Timothée Carle (Mizuno). Varumärkena erbjuder dig olika tekniker för att ständigt förbättra din prestation. Asics och dess Gel-teknik minskar stötar och förbättrar stötdämpningen samtidigt som den garanterar optimal komfort. Wave-tekniken från Mizuno använder en kombination av material för att bilda en lätt, flexibel platta som, när den deformeras, sprider stötvågen vid stötar genom att diffundera den. Ta en titt på vårt urval av volleybollskor för att upptäcka alla volleybollskor och deras teknologier som tar dig till toppen!

Nya volleybollkläder

En ny säsong innebär nya produkter! Vi uppdaterar regelbundet vårt sortiment av volleybollkläder så att du kan dra nytta av den senaste tekniken när det gäller kläder. Du hittar allt du behöver för volleyboll året runt: tröjor, polos, shorts, byxor, strumpor, etc. Errea Asics , Hummel, Nike, adidas: mer än ett dussin varumärken väntar på dig i detta urval. Tours Chaumont , Montpellier, Cannes: du kan också köpa de senaste tröjorna från ditt favoritvolleybolllag för att stödja dem med stil. Och glöm intevolleybollaget France ! Och eftersom vi också tänker på ditt liv som volleybollspelare utanför planen, kan du upptäcka ett brett utbud av kläder lifestyle. Le Coq Sportif, adidas, Nike och många andraautres varumärken!

Nya volleybollar

Kolla in de senaste volleybollmodellerna, ett viktigt tillbehör för att utöva din favoritsport! Köp de senaste volleybollarna för träning eller tävling och även för beach volleyboll. Naturligtvis kan du också köpa bolltillbehör som väskor och uppblåsningspumpar. De senaste bollarna från Molten, världens ledande volleybolltillverkare, ger perfekt kontroll och enastående komfort. Du hittar också de berömda blå och gula bollarna från Mikasa. Det finns också bollar för de små junior, perfekt för nybörjare och skolor.

Nya volleybollskydd

För att du ska kunna ge allt på planen är det viktigt att du skyddar armbågar, knän, vrister och så vidare. Här hittar du de senaste volleybollskydden från dina favoritmärken: Errea Asics , McDavid, Nike, och många flerautres! Från de senaste färgerna i knäskyddre Errea till den senaste tekniken i fotledsskyddère Zamst, upptäck vårt urval av nya volle ybollskydd. Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren volleybollspelare, hittar du garanterat det du letar efter!

Ny utrustning

Vi har valt ut de senaste volleybolltillbehören för dig så att du är så välutrustad som möjligt i ditt omklädningsrum! Ryggsäckar, bollväskor, resväskor: ta dig runt enklare med det senaste bagaget. Du hittar också viktiga tillbehör som sandaler och handdukar, samt vattenflaskor, vårdprodukter och näringsämnen.