Volleybollskor

Eftersom skor indoor är viktiga för bra volleybollträning , erbjuder Direct-Volley dig ett urval av de bästa märkena och modellerna av volleybollskor. Nike adidas , Asics och många andra autres varumärken erbjuder ett brett utbud av referenser och färger. Alla modeller som erbjuds har de egenskaper som krävs för att utöva din sport: lätthet, grepp, dämpning och hållbarhet.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Volleybollskor

Eftersom det är viktigt att välja rätt par volleybollskor kan Direct-Volley hjälpa dig att välja rätt par volleybolltränare för att höja din nivå och spela ut dina motståndare på planen. I den här kategorin hittar du hundratals skoreferenser indoor för män, kvinnor och junior, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren volleybollspelare!

Hur väljer du dina volleybollskor?

När du anfaller, kontrar, passar eller serverar hoppar du! Så tänk efter före och skydda dina leder genom att välja skor som är lämpliga för volleyboll.
Dämpningen i volleybollskor är en avgörande faktor för ditt val. Ju mer du hoppar under matchen, desto mer dämpning behöver du. För bästa resultat på planen ska du välja en volleybollsko med bra dämpning. Har du känsliga vrister? Välj en sko med sidoförstärkningar. Behöver du några extra centimeter för att få bollen över nätet? Det finns bara ett sätt att få dem: övning. Men du kan också välja en lättviktssko.
Nu har du allt du behöver för att välja DET par volleybollskor som passar just dig och vinna alla dina matcher. Det är upp till dig nu!

Våra märken av volleybollskor

Vi har valt ut de bästa märkena av volleybollskor för dig som spelar volleyboll: Asics Mizuno , Nike, adidas, Hummel och många flerautres! Du hittar över hundra skoreferenser för män och kvinnor, unga och gamla.

Kommer du att välja ett parAsics och dess GEL-teknik? Denna teknik minskar stötar och förbättrar stötdämpningen, samtidigt som dess strategiska placering garanterar optimal komfort. Njut av förbättrad komfort över långa sträckor och större stabilitet. Upptäck de olika sortimenten som erbjuds av Asics: Sky Elite Gel Netburner, Gel Beyond, Gel Task, Gel Tactic och Gel Rocket!

Föredrar du Mizuno och dess Wave-teknik? Vi har precis vad du behöver! Wave Lightning, Wave Momentum, Wave Luminous, Wave Voltage eller Wave Mirage, hitta alla sortiment av volleybollskor Mizunodirekt-volley. Wave-teknologin garanterar en stabil gång och förbättrad dämpning. Materialet som används fördelar stöten över hela volleybollskons plattform, vilket minskar risken för skador!

Är du mer av ett volleybollsko-fan Nike? Låt dig frestas av vårt urval av skor, inklusive de berömda Nike Hyperace eller sortimenten Hyperattack eller Hyperchase.

adidas Är du ett fan av volleybollskor? Upptäck de många modellerna och kollektionerna av volleybollskor adidas: Crazyflight Ligra , Dame, Counterblast Bounce och många flerautres!

För att upptäcka alla våra volleybollskor, klicka här!

Våra volleybollskor till låga priser

Upptäck en bred kollektion av skor till reducerade priser! Specialerbjudanden innebär att du kan dra nytta av rabatter på upp till 50%. Upptäck hundratals skor till låga priser och hitta DIN volleybollsko.
Har du fortfarande inte hittat vad du letar efter? Kolla in våra reaskor med rabatter på upp till 70 %.

Det finns ingen ursäkt för att inte köpa ditt nästa par volleybollskor från något av våra många varumärken och kollektioner!