Leggings för kvinnor Under Armour Hi-Rise

Leggings för kvinnor Under Armour Hi-Rise

Börjar på: 600,26 kr

531,23 kr

-12%
Välj komfort och stil med leggings Hi-Rise för damer Under Armour, från det kända sportmärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 600,26 kr

531,23 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Leggings för kvinnor Under Armour Hi-Rise

- kategori: "Sportkläder

legging Under Armour Hi-Rise för damer är det perfekta sportplagget för alla aktiva, stilmedvetna kvinnor. Designad av det kända märket Under Armour, denna legging kombinerar prestanda och estetik till perfektion.

Tack vare den höga skärningen formar den sig perfekt efter kvinnans kurvor och ger optimalt stöd under träningen. Det tekniska tyget transporterar bort svett så att du håller dig torr och bekväm, även under de mest intensiva träningspassen.

Denna legging finns i en rad trendiga färger och kan bäras med alla dina sportkläder. Den kan också bäras till vardag och fest look sportswear.

Förutom att vara bekväm och praktisk är denna legging också extremt slitstark. Den är utformad för att hålla länge, klarar de mest intensiva rörelser och förblir i perfekt skick även efter många tvättar.

Tack vare den eleganta, moderna designen passar den perfekt till alla toppar från sportklädesmärkena Under Armour ellerautres. Du kommer att kunna skapa en mängd snygga outfits för dina sportpass.

Oavsett om du gillar löpning, yoga, styrketräning eller någon annan sport, kommer denna legging att följa med dig i alla dina aktiviteter och erbjuda dig ojämförlig komfort och stil.

Vänta inte längre med att skaffa legging Under Armour Hi-Rise och bli en av alla aktiva, trendiga kvinnor! De finns i alla storlekar och passar alla kroppsformer så att du kan känna dig vacker och självsäker under dina träningspass.

Så, mina damer, missa inte detta tillfälle att unna er en kvalitets legging som är både högpresterande och snygg. Gå till Under Armour och förvandla dina sportkläder till en verklig tillgång för din prestation och stil!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1365336-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)