Träningsjacka för kvinnor Acerbis Belatrix [Storlek M]

Träningsjacka för kvinnor Acerbis Belatrix [Storlek M]

600,01 kr

238,49 kr

-60%
Träningsjacka för damer Acerbis Belatrix: komfort och stil kombinerat för den moderna sportkvinnan. Upptäck den nu!

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Träningsjacka för kvinnor Acerbis Belatrix

Träningsjackan för damer Acerbis Belatrix är ett snyggt och funktionellt val för alla aktiva kvinnor. Med sin moderna design och välkända varumärke, Acerbis, kommer denna jacka att hålla dig i framkant av modet samtidigt som den erbjuder optimal komfort.

Jackan är speciellt utformad för kvinnor och har många unika egenskaper som gör den både praktisk och snygg. Det högkvalitativa tyget är både slitstarkt och lätt, så att du kan röra dig fritt utan att känna dig begränsad. Den smala passformen framhäver dessutom din feminina silhuett.

Träningsjackan för damer från Acerbis Belatrix har också tekniska detaljer som gör den till ett perfekt val för alla dina sportaktiviteter. De praktiska fickorna låter dig hålla nycklarna eller telefonen nära till hands, medan den hellånga dragkedjan låter dig reglera din kroppstemperatur för att passa dina behov.

Men den här jackan är mycket mer än bara sportkläder. Den snygga, moderna designen gör den till ett perfekt val för alla dina vardagliga outfits. Oavsett om du bär den till träningen eller för en dag på stan, kommer Acerbis Belatrix träningsjacka för damer att ge en touch av stil till din look.

Som ett välkänt varumärke har Acerbisengage åtagit sig att använda högkvalitativa material och erbjuda hållbara produkter. Så du kan vara säker på att denna jacka kommer att vara med dig i många år framöver.

Acerbis Belatrix träningsjacka för damer finns i olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är det perfekta valet för alla kvinnor som vill kombinera stil och funktionalitet. Så vänta inte längre, lägg till detta viktiga plagg i din garderob idag!

Mer information

Varumärke Acerbis
Tillverkarens SKU 0022180.778
Färg fuchsia/vit
Färg Rose
Storlek M - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen