Vagn Puma Lifestyle Chk-N

Vagn Puma Lifestyle Chk-N

1 713,98 kr

1 413,18 kr

-18%
Upptäck komfort och stil med Chariot Puma Lifestyle Chk-N. Den fusion perfekta blandningen av prestanda och mode.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Vagn Puma Lifestyle Chk-N

Puma Lifestyle Chk-N trolley är ett måste för tous mode- och sportfans. Den är designad av det kända varumärket Puma och kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att följa med dig i alla dina aktiviteter.

Puma Lifestyle Chk-N trolley har en tuff léger aluminiumram som gör den lätt att hantera och transportera. Med det höjdjusterbara handtaget kan du anpassa den till din längd och manövrera den utan ansträngning. Dessutom garanterar de högkvalitativa hjulen utmärkt stabilitet och en smidig körning på alla underlag.

Men det som gör Puma Lifestyle Chk-N -vagnen unik är dess eleganta, moderna design. Med sin emblematiska logotyp och klara färger ger den din outfit en touch av stil när du är på resande fot. Oavsett om du ska till jobbet, gymmet eller på resa kommer denna trolley att följa med dig på ett stilfullt och praktiskt sätt.

Förutom den trendiga designen look erbjuder Puma Lifestyle Chk-N trolley också gott om förvaringsutrymme. Med ett stort huvudfack och flera fickor är det lätt att förvara allt från dina sportkläder till din bärbara dator och dina affärsfiler.

Den smarta designen gör den också till ett perfekt resesällskap. Tack vare den kompakta storleken och de många facken kan du hålla tous dina reseprylar organiserade. Dessutom gör dess styrka och hållbarhet den till ett pålitligt och långvarigt resesällskap.

Puma Lifestyle Chk-N trolley är ett klokt val för tous dig som letar efter en praktisk och snygg trolley. Oavsett om du är en yrkesman som alltid är på resande fot, en student med många böcker eller en hängiven idrottsman, kommer denna trolley att uppfylla tous dina behov.

Så vänta inte längre, lägg till Puma Lifestyle Chk-N trolley till din samling och låt dig förföras av dess ojämförliga design, funktionalitet och kvalitet. Den finns i en rad olika färger och kommer garanterat att tillfredsställa tous smak och personlighet. Beställ nu och adoptera Puma Lifestyle Chk-N trolley för en aktiv och trendig livsstil!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 077891-01
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1