Tränare Reebok Court Retro

Tränare Reebok Court Retro

Börjar på: 734,56 kr

566,96 kr

-23%
Upplev retrostilen med skorna Reebok Court - en perfekt touch av vintage från Reebok.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

566,96 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Reebok Court Retro

Dessa sneakers från Reebok Court Retro är det perfekta valet för alla som älskar retrostil och ultimat komfort. Skorna tillverkas av det kända märket Reebok och erbjuder en perfekt blandning av klassisk design och modern teknik för att ge en bekväm och modern port upplevelse.

Med en ovandel i smidigt läder och en slitstark gummisula är dessa sneakers både snygga och slitstarka. Deras låga silhuett och eleganta design gör dem till ett mångsidigt val som kan bäras med avslappnade eller elegantare outfits.

Men det som verkligen gör dessa Reebok Court Retro sneakers unika är den ikoniska logotypen på sidan och det kontrasterande rutmönstret på hälen, som påminner om 80-talsstilen. Det gör dem till ett perfekt val för dig som älskar retro look och snygga detaljer.

Dessutom har dessa sneakers EVA-teknik för optimal stötdämpning och en bekväm gång, även under långa dagar. De har också optimalt grepp för säker fot, oavsett underlag.

Oavsett om du gillar retro-mode eller bara letar efter ett par bekväma och trendiga sneakers, är dessa Reebok Court Retro sneakers ett måste för din skosamling. Så vänta inte längre och unna dig den tidlösa stilen och komforten från Reebok med dessa måste-ha-skor.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100074396
Färg ftwwht
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen