Shaker Zone Danemark Rocks [Storlek 8x8x21,5 cm]

Shaker Zone Danemark Rocks [Storlek 8x8x21,5 cm]
550,31 kr
Förvandla ditt hem och din trädgård med Shaker Zone Danemark Rocks, skapad av Zone Danemark.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Shaker Zone Danemark Rocks

Zone Danemark Rocks Shaker är ett måste för alla som älskar cocktails och uppfriskande drycker. Shakern tillverkas av det kända varumärket Zone Danemark och kombinerar elegans och funktionalitet för en oöverträffad mixologiupplevelse.

Med en kapacitet på 750 ml är shakern perfekt för att blanda alla typer av drinkar, från klassiska cocktails till mer vågade blandningar. Designen i rostfritt stål och den eleganta finishen gör den till ett dekorativt föremål i sig, perfekt för att ge hemmet eller trädgården en touch av stil.

Oavsett om du är cateringproffs eller cocktailentusiast kommer Zone Danemark Rocks Shaker att hjälpa dig att göra perfekta blandningar på nolltid. Det lufttäta locket säkerställer stänkfri blandning, medan den ergonomiska formen gör den enkel och säker att hantera.

Shakern Zone Danemark Rocks är också lätt att rengöra tack vare det slitstarka, korrosionsbeständiga materialet. Den är också compatible diskmaskinssäker för bekvämt och enkelt underhåll.

Oavsett om du anordnar en fest med vänner, en grillfest med familjen eller bara en avkopplande kväll hemma, kommer Zone Danemark Rocks Shaker att vara din allierade när du förbereder läckra cocktails och imponerar på dina gäster. Med sin trendiga design och oslagbara funktionalitet är den det perfekta valet för alla mixologi-entusiaster.

Så vänta inte längre och lägg till Zone Danemark Rocks Shaker till din samling av hem- och trädgårdstillbehör idag. Du kommer inte att bli besviken på dess exceptionella kvalitet och prestanda. Beställ den idag och visa alla att du är en sann pro mixologist.

Mer information

Varumärke Zone Danemark
Tillverkarens SKU 10933
Färg svart
Färg Svart
Storlek 8x8x21,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1