Linne Under Armour Baseline coton

Linne Under Armour Baseline coton
Börjar på: 318,31 kr
Under Armour Baseline bomullslinne, designat av det kända märket Under Armour, är ett måste för din sportgarderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 318,31 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne Under Armour Baseline coton

Under Armour Baseline linne i bomull är det perfekta valet för sportfans som vill ha komfort och stil. Detta linne är designat av det berömda märket Under Armour och kombinerar prestanda och elegans för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Linnet är tillverkat av högkvalitativ bomull och är exceptionellt bekvämt, samtidigt som det andas och är lätt. Du kommer att kunna träna med fullständig sinnesfrid utan att besväras av svett. Dessutom är bomullstyget mjukt att ta på och skönt att bära, för optimal komfort hela dagen.

Med sin snygga, moderna design ger detta linne dina sportkläder en touch av stil. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig total rörelsefrihet. Oavsett om det gäller ett intensivt träningspass eller en basketmatch med vännerna kommer det här linnet att vara ditt favoritplagg.

Under Armour är känt för sina högkvalitativa produkter, och detta linne är inget undantag. Förutom att det är slitstarkt är det också lätt att ta hand om. Så du kan bära det om och om igen utan att det förlorar sin form eller färg.

Kort sagt, Under Armour Baseline bomullslinne är den perfekta investeringen för krävande idrottare som vill kombinera komfort, prestanda och stil. Så lägg till det i din sportgarderob nu!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1361901-600
Färg röd/vit/vit
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen