Intelligent elektrisk träningsbänk med verktygslåda DKN Technology Smart Power [Storlek 135x75x25 cm]

Intelligent elektrisk träningsbänk med verktygslåda DKN Technology Smart Power [Storlek 135x75x25 cm]

40 278,51 kr

31 329,09 kr

-22%
Boosta din träning med Smart Power elektrisk träningsbänk från DKN Technology - 5 maskiner i 1, hemma!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Intelligent elektrisk träningsbänk med verktygslåda DKN Technology Smart Power

Vi presenterar: Smart Power Machine: Din allt-i-ett-maskin för hemmet fitness
Med Smart Power Machine får du fördelarna med 5 stycken fitness -utrustning i en kompakt, lättanvänd maskin. Säg adjö till besväret med att montera och förvara skrymmande viktmaskiner och njut av bekvämligheten och mångsidigheten med vårt intelligenta motoriserade motståndssystem.
Smart Power Machine är utformad som en allt-i-ett-lösning för styrketräning, fettförbränning, fitness och rehabilitering. Med över 200 övningar tillgängliga via vår app kan du skräddarsy ditt träningsprogram så att det passar dina personliga mål och din konditionsnivå.
Några fördelar:
Intelligent motoriserat motstånd
Tre träningslägen för alla nivåer
Träningsprogrammet vägleds av en personlig coach
Bluetooth surround stereohögtalare för förbättrad ljudkvalitet.Bluetooth-surroundhögtalare för extra motivation
LCD-display med ratt för enkel användning
Halkfritt universalhjul för smidig användning
Vikbar design för enkel förvaring
2020 Design Award-vinnare
Intelligent motoriserat motstånd
Smart Power Machine har ett motoriserat motståndssystem som simulerar viktmotståndet i traditionella viktmaskiner, utan behov av skrymmande järnskivor. Med en enda knapp kan du fritt justera vikten i steg om 0,5 kg, vilket gör att du kan utföra olika övningar och enkelt rikta in dig på olika muskelgrupper.
Tre träningslägen
Vår enorma databas med professionella träningsprogram är integrerad med unika algoritmer för att erbjuda tre träningslägen som passar tous fitnessnivåer.
Nybörjare: standardläge
I standardläget är motståndet när du drar dig upp detsamma som när du ligger ner. Detta läge är perfekt för nybörjare, eftersom det är lätt att belasta och effektivt ändrar muskellinjer samtidigt som det ökar muskelnendurance.
Avancerat: Excentriskt läge
I det excentriska läget är motståndet när du drar upp lägre än motståndet när du ligger ner. Detta läge är lämpligt för erfarna idrottare som vill öka motståndsstimulansen och påskynda effekten av sin träning.
Expert: isokinetiskt läge
I det isokinetiska läget ökar motståndet med hastigheten. Detta läge håller musklerna under konstant spänning, vilket gör att du kan eliminera flaskhalsar i konditionen och nå dina mål snabbare.
Träningsprogram som styrs av en personlig coach
Tack vare vårt öppna Bluetooth-protokoll kan du enkelt styra Smart Power Machine med din egen app för att skapa intelligenta eller personliga program. Med det stödda träningsbiblioteket kan du få tillgång till professionell rådgivning och skapa ett träningsprogram som är anpassat till din konditionsnivå och dina mål.
Med Smart Power Machine kan du träna hela kroppen hemma utan att behöva använda flera olika maskiner. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare kommer vårt intelligenta motoriserade motståndssystem och professionella träningsprogram att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål med lätthet.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20709
Färg svart
Färg Svart
Storlek 135x75x25 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1