Polo nr 2 France Olympique Paris 2024

Polo nr 2 France Olympique Paris 2024

Börjar på: 918,21 kr

767,99 kr

-16%
Visa upp din sportiga stil med N°2 polotröja Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres, ett måste från det berömda franska märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

767,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo nr 2 France Olympique Paris 2024

N°2 polotröja Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres är ett måste från det ikoniska varumärket Le Coq Sportif. Med sin klassiska, eleganta design förkroppsligar den perfekt det franska märkets sportiga, elegantaesprit. Denna polo är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet.

N°2 polotröjan Le Coq Sportif visar stolt den berömda kuk-logotypen, märkets symbol sedan 1948. Denna ikoniska detalj ger en touch av stil och karaktär till detta tidlösa plagg. Denna polo är perfekt för en avslappnad men ändå elegant look och kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Den slimmade passformen på denna pikétröja met framhäver den manliga silhuetten samtidigt som den ger stor rörelsefrihet. Noggrann finish och subtila detaljer som knappar i pärlemor ger plagget en sofistikerad touch. N°2 polotröja Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres finns i en rad olika färger och passar tous alla stilar och personligheter.

Förutom att vara snygg är den här polotröjan också mycket praktisk. Tack vare det ventilerande tyget håller den dig sval och torr hela dagen, även under sportaktiviteter. Dessutom är den lätt att ta hand om, vilket gör den perfekt för upptagna, aktiva män.

Oavsett om du är sportfantast eller gillar avslappnad chic är N°2 polotröja Le Coq Sportif EFRO 24 22 Pres ett måste i din garderob.esprit Den kombinerar kvalitet, komfort och stil och är en perfekt representant för varumärket Le Coq Sportif. Så vänta inte längre och lägg till den här polotröjan i din kollektion nu!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2221299
Färg blå klänning
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024