Fleecejacka Hummel LGC Sum

Fleecejacka Hummel LGC Sum

Börjar på: 856,38 kr

656,21 kr

-23%
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,38 kr

656,21 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Fleecejacka Hummel LGC Sum

Fleecejackan Hummel LGC Sum är ett oumbärligt plagg i din garderob. Med sin snygga design och exceptionella kvalitet är denna jacka utformad för att hålla dig varm och snygg under alla årstider. Varumärket Hummel är känt för sina högpresterande sportkläder, och fleecejackan LGC Sum är inget undantag. Med sina omsorgsfulla detaljer och smala passform är den perfekt för dina sportaktiviteter eller för vardagliga fritidskläder.

Fleecejackan Hummel LGC Sum är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad värme och komfort. Det mjuka, varma fleecetyget håller dig varm utan att tynga ner dig. Dessutom gör den slitstarka passformen och väderbeständigheten jackan till ett perfekt val för dina utomhusäventyr.

Förutom sin enastående funktionalitet har denna jacka också en tidlös stil. Logotypen Hummel är broderad på bröstet och ger en touch av sofistikering och sportighet. Dessutom ger de kontrasterande färgdetaljerna på dragkedjorna och fickorna fleecejackan en lekfull och modern touch.

Oavsett om du åker skidor i backen eller promenerar genom stan kommer fleecejackan Hummel LGC Sum att vara din allierade när det gäller att tackla kylan med stil. Så varsågod, unna dig denna högkvalitativa fleecejacka från Hummel och håll dig varm och trendig året runt!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224031-2001
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen