T-shirt för barn Hummel Graphic Rush

T-shirt för barn Hummel Graphic Rush

Börjar på: 305,46 kr

278,77 kr

-9%
Upptäck barn-T-shirten Hummel Graphic Rush och ge ditt barn en touch av sportig stil med märket Hummel.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

278,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Hummel Graphic Rush

Hummel Graphic Rush T-shirt för barn är perfekt för unga sport- och modefantaster. Denna T-shirt är designad av det kända märket Hummel och kombinerar komfort och stil i en och samma produkt. Med sitt djärva grafiska tryck kommer den att ge en dynamisk touch till ditt barns garderob.

Denna t-shirt är speciellt utformad för juniorer och erbjuder en perfekt passform för deras växande kroppsform. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och slitstark, perfekt för sportaktiviteter eller lek utomhus.

Den ikoniska Hummel -logotypen visas stolt på framsidan, vilket ger en touch av stolthet och stil till denna T-shirt. Oavsett om det är för skolan, ett träningspass eller en avkopplande dag ute, kommer denna t-shirt att vara det perfekta valet för ditt barn.

Hummel Graphic Rush kids' T-shirt finns i en rad olika storlekar och färger och passar alla smaker och personligheter. Den mångsidiga stilen gör den också till ett utmärkt val som present till ett ungt sport- eller modefan.

Gå med i Hummel community och ge ditt barn en T-shirt som är bekväm, trendig och av hög kvalitet. Missa inte chansen att lägga till detta måste-ha i ditt barns garderob nu!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 226654-7026
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior