Skor Salming Hawk

Skor Salming Hawk
Börjar på: 1 980,86 kr
Dessa handbollsskor är lämpliga för alla typer av underlag indoor eller outdoor. De ger optimal stabilitet och grepp vid regelbunden träning.

Slut i lager

Beskrivning

Skor Salming Hawk

Sko Hawk Salming

Dominera planen med dessa handskor från Indoor. Hawk är en dynamisk sko med låg profil, utmärkt stabilitet och oklanderligt grepp. ExoSkeleton är fäst i snörningssystemet och ger utmärkt stöd. HexaGrip-yttersulan med två LMS+ 8°-zoner ger stabilitet vid rörelser i flera riktningar. Den nya mellansulan Recoil ERF (Energy Rebound Foam), med sin extra kompenserade hälzon (SoftFOAM), ger energiåtergivning och komfort i varje steg. Ovandelen består av 6 lager med en mesh-överdel för maximal andningsförmåga och hållbarhet. För alla typer av underlag, även utomhus.

Den nya modellen från det svenska varumärket ger bra stabilitet och grepp på marken. Skons ram är direkt kopplad till snörningssystemet, vilket ger ett orubbligt stöd för foten. Den här tekniken stabiliserar foten och ger spelaren en idealisk position i skon. Textilens fina ventilerande mesh gör att foten kan andas durant.

När det gäller flexibilitet har Salming fokuserat på framfoten. Varumärket har utvecklat ett system som gör att skon kan vinklas med 75° vid tån. Denna teknik gör att sulan böjer sig på rätt ställen, tar hänsyn till varje steg i fotens utveckling och behåller dess naturliga rörelser.

Mer information

Varumärke Salming
Tillverkarens SKU 239085-0205
Färg svart/röd
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Inomhus
Sortiment Hawk

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)