Sweatshirt med huva n°1 France Olympique Paris 2024

Sweatshirt med huva n°1 France Olympique Paris 2024

Börjar på: 1 591,55 kr

1 242,76 kr

-22%
Visa upp din passion för sport med N°1 Le Coq Sportif EFRO 24 hoody. Den är autentisk och trendig och kommer garanterat att få dig att sticka ut från mängden.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 242,76 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva n°1 France Olympique Paris 2024

N°1 hooded sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 är ett måste för alla som gillar sportkläder på tous. Designad av det berömda varumärket Le Coq Sportif, kombinerar denna sweatshirt komfort och stil till perfektion.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material som gör att du känner dig mjuk och varm så fort du tar på dig den. Den justerbara luvan skyddar dig mot kyla och låter dig täcka mer om du behöver. Dessutom har den en normal passform som anpassar sig till alla kroppsformer för optimal komfort.

Designen på denna sweatshirt är både sober och elegant. Logotypen Le Coq Sportif är broderad på bröstet, vilket ger en touch av originalitet till looken. Den tidlösa svarta färgen gör den lätt att matcha med alla dina outfits, oavsett om det gäller ett sportpass eller en utekväll med vänner.

Denna sweatshirt är också mycket praktisk tack vare kängurufickan på framsidan, perfekt för att stoppa händerna i eller förvara småsaker på ett säkert sätt. Den har en hög finish som ger plagget en modern touch.

Oavsett om du är ett fan av varumärket Le Coq Sportif eller bara letar efter en sweatshirt som är både bekväm och snygg, är N°1 Le Coq Sportif EFRO 24 gjord för dig. Så gå vidare och lägg till den i din garderob nu! Unna dig det allra bästa inom sportkläder med denna N°1 Le Coq Sportif EFRO 24 hoody.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410051
Färg ecru
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024