Tränare Le Coq Sportif R2024 Efr Oly

Tränare Le Coq Sportif R2024 Efr Oly

Börjar på: 2 081,26 kr

1 711,04 kr

-18%
Gör ett stilsäkert intryck med de eleganta Baskets Le Coq Sportif R2024 Efr Oly, med fransk touch för en trendig look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 081,26 kr

1 711,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif R2024 Efr Oly

Upptäck nya Le Coq Sportif R2024 Efr Oly trainers, den senaste innovationen från det berömda franska varumärket. Dessa sneakers är tillverkade av material av högsta kvalitet och kombinerar stil och komfort för en oöverträffad port upplevelse. Med den berömda Le Coq Sportif-logotypen är dessa sneakers en sann symbol för fransk expertis inom sportskor.

Oavsett om du är en ivrig idrottsman eller bara letar efter ett par trendiga sneakers, kommer dessa R2024 Efr Oly sneakers att vara din bästa allierade. Deras snygga, eleganta design kommer att komplettera alla outfits, från avslappnade till sofistikerade look. Med sin slitstarka gummisula och ovandel i äkta läder är dessa sneakers utformade för att stå emot tidens tand.

Men det är inte allt: R2024 Efr Oly erbjuder också optimal komfort tack vare det ventilerande tygfodret och den dämpade innersulan. Så du kan bära dem hela dagen utan minsta obehag. Med det praktiska snörningssystemet kan du dessutom anpassa skon till din fot för en perfekt passform.

Med Le Coq Sportif R2024 Efr Oly trainers köper du inte bara ett par kvalitetsskor, du köper också en sann symbol för fransk sport och elegans. Så vänta inte längre, lägg till dem i din kollektion nu och var redo att möta alla dina äventyr med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410399
Färg optisk vit/spegel
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del
Sortiment Jeux Olympiques 2024