Långbyxor France Olympique Paris 2024

Långbyxor France Olympique Paris 2024

Börjar på: 1 469,13 kr

1 214,72 kr

-17%
Upptäck komforten och elegansen hos N°1 sweatpants Le Coq Sportif O Training, ett måste för både sportfans och fashionistas.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 214,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långbyxor France Olympique Paris 2024

Träningsbyxorna N°1 Le Coq Sportif O Training är ett måste för alla som gillar sport och stil på tous. Designad av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif kombinerar dessa byxor komfort, prestanda och elegans till perfektion.

Sweatpants är tillverkade av högkvalitativa material och är både léger och slitstarka. De erbjuder optimal rörelsefrihet tack vare den åtsittande passformen och stretchmaterialet. Oavsett om du är sportfantast eller bara letar efter ett par bekväma byxor för en avkopplande dag ute, kommer N°1 Le Coq Sportif O Training Pants att uppfylla alla dina behov.

Förutom oöverträffad komfort har dessa byxor också en modern, strömlinjeformad design i enlighet med märkets tidlösa estetik Le Coq Sportif. Den broderade logotypen på vänster lår ger en touch av stil och sofistikeradhet.

Oavsett om det gäller ett intensivt träningspass eller en kväll ute på stan, kommer N°1 Le Coq Sportif O Training träningsbyxor att hålla dig sällskap med stil och funktionalitet. De finns i flera olika storlekar, så du hittar garanterat den perfekta passformen.

Med sin exceptionella kvalitet och noggranna design är dessa sweatpants ett måste för tous mode- och sportfans. Så gå vidare och unna dig N°1 Le Coq Sportif O Training träningsbyxor för en sportig och snygg look hela tiden.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2420431
Färg marshmallow
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024