Grädde 226ERS Nougat Keto

Grädde 226ERS Nougat Keto

220,36 kr

206,91 kr

-6%
Öka din cykelprestanda med 226ERS's läckra Nougat Keto kräm, rik på fetter och proteiner för bestående energi.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Grädde 226ERS Nougat Keto

KETO TURRÓN CREAM innehåller en hög andel fett (mellan 38 och 51 %), hög proteinhalt, mycket låg kolhydrathalt och 0,5 g socker per dos.

Formeln i dessa Keto-krämer håller blodsocker- och insulinnivåerna låga. Kroppen kan därför enkelt använda lagrade lipider som energi source och hålls i ett tillstånd av ketos under längre tid.

Tack vare sin näringsprofil är Keto-krämer mättande krämer som ökar den metaboliska flexibiliteten tack vare sitt höga fettinnehåll och låga kolhydratintag. Resultatet: ökad mental klarhet och bättre matsmältning. Du behöver inte längre vara beroende av kolhydrater och du kan säga adjö till de insulinspikar som följer.

KETO TURRÓN CRÉME levereras i en glasburk för optimal förvaring.

KETO TURRÓN CRÉME: detta är en kräm med touron-smak (spansk nougat) med samma ingredienser som den typiska julnougaten (rostade mandlar, citronskal och cannelle), men utan tillsatt socker. Vi använde erytritol, vilket gav endast 0,1 g kolhydrater nets.

Tack vare sitt näringsvärde är dessa krämer perfekta för att bryta fastan eller för att konsumera när som helst på dagen. De kan ätas som de är eller som en del av en dessert, i yoghurt, med flingor, på rostat bröd etc.

Rostad mandel (Prunus dulcis), sötningsmedel (erytritol), riven citron (Citrus limon), cannelle (Cinnamomum zeylanicum). Kan innehålla spår av jordnötter, soja, mjölk,autres nötter och/eller derivat därav.

Viss separation i oljan är naturlig, så rör om före användning.

Mer information

Varumärke 226ERS
Tillverkarens SKU 5582
Färg n075 nougat
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1