Huvtröja för flickor Puma Power Cat

Huvtröja för flickor Puma Power Cat

Börjar på: 600,26 kr

480,21 kr

-20%
Upptäck komfort och stil med Puma Power Cat hoodie för tjejer. Favoritmärket för kvinnor och juniorer.

Slut i lager

Beskrivning

Huvtröja för flickor Puma Power Cat

Hoodien för tjejer Puma Power Cat är ett måste för alla modemedvetna tjejer. Med sin moderna design och kvalitetsfinish är den perfekt för avslappnade dagar eller sportaktiviteter. Den är tillverkad av det kända märket Puma och kombinerar komfort och stil för den perfekta outfiten för alla tillfällen.

Denna sweatshirt med huva är tillverkad av material av högsta kvalitet och erbjuder ojämförlig mjukhet och värme. Den smala passformen och de långa ärmarna garanterar optimal komfort samtidigt som de framhäver den feminina silhuetten. Logotypen Puma Power Cat tryckt på framsidan ger plagget en trendig och sportig touch.

Denna huvtröja från Puma är speciellt framtagen för unga tjejer och passar perfekt för juniorer i alla åldrar. Med sin justerbara huva och känguruficka ger den extra skydd mot kyla och är praktisk för förvaring av småsaker. Oavsett om du ska sporta, gå ut med vänner eller koppla av hemma är den här sweatshirten en perfekt allierad för alla tillfällen.

Hoodie Puma Power Cat finns i en rad trendiga färger och passar alla stilar och personligheter. Oavsett om du föredrar en diskret eller mer vågad look, kommer du säkert att hitta vad du letar efter i vårt urval av färger. Tack vare sin slitstarka kvalitet kommer denna sweatshirt dessutom att vara en trogen följeslagare under många säsonger framöver.

Som ett internationellt känt varumärke är Pumaengage engagerat i att tillhandahålla högkvalitativa produkter för alla åldrar och kön. Denna huvtröja för flickor är inget undantag från detta löfte. Ge ditt barn den ultimata komforten och stilen med denna sweatshirt Puma Power Cat, som nu finns tillgänglig i vår butik.

Ge din dotter en trendig och sportig look med huvtröjan för tjejer Puma Power Cat. Beställ den nu och lägg till den i hennes garderob för att ge henne oslagbar stil under alla årstider. Puma Girls' hooded sweatshirt är det pålitliga varumärket för sport- och fritidskläder för kvinnor och juniorer.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673548-25
Färg levande violett
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva