T-shirt Puma Better Essentials Mif

T-shirt Puma Better Essentials Mif

Börjar på: 477,47 kr

410,63 kr

-14%
T-shirten Puma Better Essentials Mif är en viktig del av varumärket Puma för en sportig och avslappnad stil. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 477,47 kr

410,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Puma Better Essentials Mif

T-shirten Puma Better Essentials Mif är ett måste i din sportgarderob. Med sin snygga design och avancerade funktioner är den perfekt för träning eller bara avslappnad vardagsklädsel.

Denna T-shirt tillverkas av det välkända varumärket Puma och är utformad för att ge optimal komfort samtidigt som den ger dig en trendig look -look. Den är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar lång livslängd och motståndskraft mot slitage.

T-shirten Puma Better Essentials Mif har dryCELL-teknik som transporterar bort fukt från huden så att du håller dig torr och bekväm under fysisk aktivitet. Dessutom har den en slimmad passform som formar sig perfekt efter kroppen utan att begränsa dina rörelser.

Du kommer också att uppskatta de reflekterande detaljerna på T-shirten, som gör dig mer synlig när du tränar utomhus i svagt ljus. Dessutom ger Puma -logotypen på bröstet en touch av stil till denna redan eleganta T-shirt.

T-shirten Puma Better Essentials Mif finns i en rad olika färger och är perfekt för tous alla stilar och tillfällen. Oavsett om du bär den till gymmet, till jogging eller bara för att koppla av hemma, kommer den inte att göra dig besviken.

Leta inte längre, Puma Better Essentials Mif T-shirt är det perfekta valet för sport- och modeälskare. Så vänta inte längre utan lägg till den i din samling nu.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 682708-04
Färg grå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1