Linne för kvinnor Gilbert Blaze Hook and Loop [Storlek L]

Linne för kvinnor Gilbert Blaze Hook and Loop [Storlek L]

269,34 kr

268,11 kr

Skaffa damlinnet Gilbert Blaze Hook and Loop för optimal prestanda på dina netball- och korfballmatcher.

Slut i lager

Beskrivning

Linne för kvinnor Gilbert Blaze Hook and Loop

Gilbert Blaze Hook and Loop linne för damer är ett måste för alla netball- och korfballfans. Linnet är designat av det välkända varumärket Gilbert och kombinerar stil och prestanda för att du ska kunna ge ditt bästa på planen.

Linnet är specialdesignat för kvinnor, med en perfekt passform som följer kvinnokroppens kurvor. Den ärmlösa skärningen ger dig maximal rörelsefrihet så att du kan springa, hoppa och kasta med lätthet. Det lätta, ventilerande materialet håller dig sval och torr, även under intensiva träningspass.

Linnet har en både modern och snygg design med klara färger som inte går obemärkt förbi på planen. Logotypen Gilbert visas stolt på bröstet, vilket vittnar om produktens kvalitet och äkthet. Dessutom gör kardborreknäppningen att du enkelt kan ta på och av den, så att du slipper slösa tid när du byter kläder.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare passar Gilbert Blaze Hook and Loop damlinne för alla spelnivåer. Det stretchiga tyget och den smala passformen ger dig oöverträffad komfort, samtidigt som du får stor rörelsefrihet för optimal prestanda. Dessutom finns linnet i ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppsformer.

Förutom att vara perfekt för netball och korfball kan detta linne också bäras förautres sportaktiviteter eller till och med för vardagskläder på look. Dess överlägsna kvalitet och snygga design gör det till ett måste i din sportgarderob.

Kort sagt, Gilbert Blaze Hook and Loop damlinne är ett vinnande val för alla netball- och korfballfans. Dess feminina skärning, oöverträffade komfort och trendiga design gör det till det perfekta valet för dina träningspass och tävlingar. Missa inte chansen att skaffa detta linne av högsta kvalitet för att förbättra din prestation på planen. Beställ nu och gör dig redo att glänsa på din nästa match!

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 86088206
Färg svart
Färg Svart
Storlek L - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1