Domarbyxor Hummel FFHB

Domarbyxor Hummel FFHB

Börjar på: 550,31 kr

472,08 kr

-14%
Domarbyxor Hummel FFHB, ett måste för handbollsdomare, tillverkade av det välkända märket Hummel.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,31 kr

472,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Domarbyxor Hummel FFHB

Domarbyxorna Hummel FFHB är ett måste för alla handbollsdomare. De tillverkas av det välkända varumärket Hummel och kombinerar komfort, funktionalitet och stil till perfektion.

Shortsen har utformats speciellt för handbollsdomare och är fullpackade med tekniska funktioner som gör dem till det perfekta valet för de mest intensiva matcherna. De är tillverkade av lättviktigt tyg som andas, ger stor rörelsefrihet och transporterar effektivt bort svett så att du håller dig torr och bekväm under hela matchen.

Designen på dessa shorts har utvecklats för att uppfylla handbollsdomarnas specifika behov. Det elastiska midjebandet med dragsko ger perfekt passform, medan sidofickorna gör att du kan förvara dina tillbehör på ett säkert sätt.

Förutom sin funktionalitet har shortsen den ikoniska Hummel -logotypen samt det franska handbollsförbundets logotyp, vilket gör dem till en sann symbol föresprit sport och passion för sporten.

Oavsett om du är professionell domare eller amatördomare kommer domarbyxorna Hummel FFHB att vara din bästa allierade på planen. Var redo att fatta de viktigaste besluten i total förtroende med dessa högkvalitativa shorts, speciellt utformade för att möta kraven på handboll.

Beställ dina domarshorts från Hummel FFHB nu och visa ditt engagemang för sporten och för varumärket Hummel. För handboll är mycket mer än bara en sport, det är en riktig passion.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 211736-2019
Färg svart M/Logo
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Arbitre