Tränare BMW Motorsport Wired Cage

Tränare BMW Motorsport Wired Cage

Börjar på: 900,40 kr

644,44 kr

-28%
Gör ett stilsäkert statement med BMW Motorsport Wired Cage sneakers från Puma. Komfort och prestanda. Upptäck dem själv.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 900,40 kr

644,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare BMW Motorsport Wired Cage

Träningsskorna BMW Motorsport Wired Cage från Puma är snygga sportskor med hög prestanda. Skorna har designats i samarbete med det kända bilmärket BMW och är en perfekt blandning av stil och funktionalitet.

Med en trådbur som omger foten ger dessa sneakers optimalt stöd och oöverträffad stabilitet under dina träningspass eller sportaktiviteter. Tekniken Wired Cage förbättrar också luftcirkulationen så att fötterna hålls svala och torra hela dagen.

Designen på skorna är inspirerad av motorsportens värld, med inslag av BMW Motorsport:s ikoniska färger som blått, vitt och rött. Logotyperna Puma och BMW finns också på skon, vilket ger din outfit en touch av elegans och prestige.

Yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag, medan mellansulan i skum ger exceptionell dämpning för maximal komfort. Oavsett om det är för dina intensiva träningspass eller för vardagsbruk, är dessa sneakers perfekta för alla tillfällen.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och hållbara. De är utformade för att följa med dig på alla dina äventyr, oavsett om det är på idrottsplatsen eller i vardagen.

Kort sagt, BMW Motorsport Wired Cage sneakers från Puma är ett måste för alla sport- och skoentusiaster. Med sin unika stil och exceptionella prestanda är de det perfekta valet för att ge din garderob en touch av klass och dynamik. Så unna dig dessa kvalitetsskor, som perfekt kombinerar den sportigaesprit från BMW och expertisen från varumärket Puma.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 307413-03
Färg svart/problå/pop röd
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team BMW Motorsport
Sortiment Motorsport