Tränare Puma R22

Tränare Puma R22
Börjar på: 918,21 kr
Välj komfort och stil med Puma R22 sneakers, referensmärket för trendiga, sportiga look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 918,21 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Puma R22

Puma R22 sneakers är ett måste för alla som älskar stil och komfort. Med sin eleganta design och välkända varumärke är dessa sneakers det perfekta valet för alla dina dagliga aktiviteter.

Varumärket Puma är känt över hela världen för sina högkvalitativa produkter, och R22 sneakers är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder perfekt passform och optimal komfort hela dagen.

Designen på Puma R22 sneakers är både klassisk och modern, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen. Oavsett om du använder dem för ett träningspass, en shoppingdag eller en utekväll med vännerna är dessa sneakers både snygga och bekväma.

Gummisulan ger maximalt grepp, vilket gör dem till ett perfekt val för alla dina sportaktiviteter. Oavsett om du springer på planen eller tränar på gymmet ger skorna Puma R22 dig det perfekta stödet och stabiliteten för ett optimalt träningspass.

Dessutom ger den ikoniska Puma -logotypen på sidan av skon en extra touch av stil, vilket gör dessa sneakers till ett måste för alla modefans. De finns i en mängd trendiga färger som gör att du enkelt kan matcha dem till vilken outfit som helst.

Kort sagt, Puma R22 trainers är det perfekta valet för alla som letar efter både stil och komfort. Med sitt välkända varumärke, överlägsna kvalitet och snygga design kommer dessa sneakers snabbt att bli ett måste i din skosamling. Tveka inte att köpa Puma R22 sneakers nu!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 383462-20
Färg grå kakel/noir/pelé gul
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment R22