T-shirt med broderier för kvinnor Puma ESS+

T-shirt med broderier för kvinnor Puma ESS+
Börjar på: 288,00 kr
Upptäck den ultimata sportstilen med Puma ESS+ Women's Embroidered T-shirt - en feminin touch till din träningsgarderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 288,00 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med broderier för kvinnor Puma ESS+

Upptäck den oöverträffade komforten och stilen i denna broderade T-shirt för damer Puma ESS+. Denna T-shirt är designad av det kända varumärket Puma och kombinerar funktionalitet och elegans för en trendig och sportig look. Den är speciellt framtagen för kvinnor och har en feminin skärning som formar sig perfekt efter kroppen.

Det fina broderiet på framsidan av T-shirten ger en sofistikerad touch. Den met har den ikoniska Puma-logotypen, som visar din kärlek till detta berömda sportmärke.

T-shirten är tillverkad av kvalitetstyger och är både mjuk och ventilerande, vilket ger optimal komfort hela dagen. Den är perfekt för sportaktiviteter eller bara avslappnade vardagskläder.

Oavsett om du gillar löpning, yoga eller bara letar efter en bekväm tröja för en hektisk dag, är Puma ESS+ Women's Embroidered T-shirt det perfekta valet. Den smickrande feminina skärningen och kvalitetsmaterialen gör den till ett måste i garderoben.

Den finns i en mängd olika färger och är perfekt för alla stilar och tillfällen. Oavsett om det gäller ett sportpass, en avkopplande dag eller en utflykt med vännerna kommer denna T-shirt att bli ditt favoritplagg.

Lägg till en touch av stil och komfort till din garderob med Women's Embroidered T-shirt Puma ESS+. Beställ nu och njut av det bästa inom sportkläder från Puma.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 848331-99
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen